Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Revista eipea

Revista digital (Autismes)

 • 20
  Mecenes

Biografia

eipea és una associació creada com a espai per promoure la reflexió, comprensió i divulgació sobre els autismes i sobre aquelles persones que els viuen des de diferents experiències relacionals.


El nom respon a un posicionament clar i determinat sobre la qüestió. Prioritzem l’escolta per assolir una disponibilitat sense apriorismes i el pensament per comprendre el món emocional i relacional d’aquelles persones que conviuen amb el trastorn. Parlem d’autismes per ressaltar la individualitat i fugir de les generalitzacions que obliden l’especificat de les persones.


Aquest espai està obert a tothom, però està adreçat en especial a dos col·lectius: al dels familiars de les persones afectades i al dels professionals i cuidadors que els atenen des de diversos àmbits: des del món de la clínica, de l’ensenyament i de l’assistència social.


El vehicle principal de divulgació és una revista digital bilingüe (en català i castellà) de periodicitat semestral i descàrrega gratuïta. El primer número es va publicar el mes de novembre de 2016.

Estadístiques generals

 • 20
  Mecenes
 • 14
  Publicacions
 • 34
  seguidors