Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Revista eipea

Revista digital (Autismes)

  • 20
    Mecenes

Presentació

En la motivació per promoure la reflexió, comprensió i divulgació sobre els autismes, des de l’associació vam crear una revista digital bilingüe (en català i castellà) de periodicitat semestral, de lliure accés i descàrrega gratuïta des de la pàgina web www.eipea.cat.

El primer número es va publicar el mes de novembre de 2016 i ara estem preparant el sisè número, previst pel maig del 2019.

La revista inclou articles clínics de professionals amb àmplia experiència i reconeixement en el camp dels autismes, experiències pràctiques, reportatges sobre associacions i centres… 

Pretenem donar veu també a tots aquells agents terapèutics, més enllà dels professionals, com són la família, altres cuidadors i tots aquells que per una o altra circumstància formen part de la vida de les persones amb trastorn de l'espectre autista i aporten una mirada diferent i complementària d'ells i del seu trastorn que ha de ser integrada en el treball terapèutic que duen a terme els professionals (psicoterapeutes, escoles, monitors i altres).

Una revista especialitzada i d’aquestes característiques, que alhora sigui de lliure accés, és infreqüent dins el món editorial en el que ens belluguem. Aquesta particularitat ha estat especialment valorada pels professionals de diversos àmbits i procedències geogràfiques. L’esforç en realitzar-la en dos idiomes redunda en la seva difusió i més àmplia i bona acollida.

La revista compta amb un Consell Assessor en el que es troben professionals reconeguts del món de l’autisme i la psiquiatria infantil. Aquest Consell Assessor és el garant de la qualitat científica de la revista.

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.