Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Revista eipea

Revista digital (Autismes)

  • 20
    Subscribers

Introduction

En la motivació per promoure la reflexió, comprensió i divulgació sobre els autismes, des de l’associació vam crear una revista digital bilingüe (en català i castellà) de periodicitat semestral, de lliure accés i descàrrega gratuïta des de la pàgina web www.eipea.cat.

El primer número es va publicar el mes de novembre de 2016 i ara estem preparant el sisè número, previst pel maig del 2019.

La revista inclou articles clínics de professionals amb àmplia experiència i reconeixement en el camp dels autismes, experiències pràctiques, reportatges sobre associacions i centres… 

Pretenem donar veu també a tots aquells agents terapèutics, més enllà dels professionals, com són la família, altres cuidadors i tots aquells que per una o altra circumstància formen part de la vida de les persones amb trastorn de l'espectre autista i aporten una mirada diferent i complementària d'ells i del seu trastorn que ha de ser integrada en el treball terapèutic que duen a terme els professionals (psicoterapeutes, escoles, monitors i altres).

Una revista especialitzada i d’aquestes característiques, que alhora sigui de lliure accés, és infreqüent dins el món editorial en el que ens belluguem. Aquesta particularitat ha estat especialment valorada pels professionals de diversos àmbits i procedències geogràfiques. L’esforç en realitzar-la en dos idiomes redunda en la seva difusió i més àmplia i bona acollida.

La revista compta amb un Consell Assessor en el que es troben professionals reconeguts del món de l’autisme i la psiquiatria infantil. Aquest Consell Assessor és el garant de la qualitat científica de la revista.

Posts

Sorry, we couldn't load the results.