Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Revista eipea

Revista digital (Autismes)

  • 20
    Mecenes

Publicació número 6 Revista eipea

Publicació online del número 6 de la Revista eipea (Maig 2019)
Tenim el plaer de fer-vos a mans el sisè número de la Revista eipea sobre els autismes. Es tracta d’una publicació digital de periodicitat semestral i bilingüe (editada en català i en castellà). 

En aquest número, que tenim l'honor de presentar amb la imatge cedida per l'escultor Xabier Santxotena d'una de les seves obres, comptem amb la salutació d’un referent com és el Dr. Jorge L. Tizón i amb articles i experiències de professionals de la vàlua de Juan Larbán, Anne Brun, Iván Ruiz, Miguel Llorca, Josefina Sánchez, Cori Camps, Fabia Morales, Lourdes Busquets, Marina Mestres i Júlia Miralbell. Us presentem també l'opinió de varis professionals sobre què és allò estructural en l'autisme. Finalment, comptem amb les paraules i el record en la mort de Juan Manzano per part del seu company de professió i amic Francisco Palacio Espasa. 
Desitgem que us resulti una eina útil i atractiva. Ens agradarà rebre les vostres opinions i crítiques. Podeu accedir a la revista a través de la pàgina web www.eipea.cat on podreu conèixer alhora el nostre equip, ideari i objectius. 
Revista eipea
05 Juny 2019